Room2sleep Camping Camping i det midtjyske

Camping i det midtjyske

Midtjylland har meget at byde på og skal man på camping, er der især mange muligheder. Midtjylland har med sine skov – og naturområder omkring Silkeborg, Ry og Skanderborg rig mulighed for gode campingture. Især er det populært at tage på kanotur i nogle af Silkeborgsøerne eller op langs Gudenåen. Derudover kan man også tage en sejltur med Hjejlen eller en af de andre hjejlebåde, fra Silkeborg ud til Himmelbjerget eller til Ry. De mange dejlige skove i området, samt søerne gør, at der heromkring er mange campingpladser samt shelter muligheder. Der er både noget for dem, der vil sove i telt, dem der vil være i campingvogn og dem, som vælger at tage på kanotur. Vil man have lidt mere inspiration i forhold til muligheder kan man klikke her.

Dette kan både være længere ture, men også blot weekendture eller en dags tur. Der er flere muligheder, alt efter hvad man søger og hvad man er til. Vil man have hele familien med, kan man vælge at tage en tur ud til en af badesøerne. Man kan også vælge at bo på campingplads og så bruge cykler til at komme rundt til de forskellige steder. Der er også mange muligheder for gode gåture i de smukke områder i skovevne og omkring søerne. Ikke mindst kan man tage et smut forbi fx Slåensø, hvor man finder noget af det reneste vand i Danmark, så rent at man blot kan tage en kop og fylde den op direkte fra søen. I kano kan man komme på opdagelse rundt i de mange små søer, der er hægtet sammen, så man kan komme vidt omkring. Så det er bare at komme afsted på camping i det midtjyske.

 

Camping er for hele familien

 

Der er ikke noget, som en hyggelig campingtur med familien i den danske sommer. Hvor der er plads til leg, badning og hygge om aftenen. Ikke mindst skal der også for de fleste vedkommende grilles. Camping er en klassisk måde at tage på ferie sammen på, hvor alle kan have glæde af det og man kan have dejlige oplevelser sammen. Midtjylland er en af mulighederne, for at tage på camping i Danmark, her finder man mange naturskønne områder. Der er dejlige skove, lækre søer og mange muligheder for at tage på kanotur eller ud at sejle på anden vis. Der er garanteret minigolf, iskiosker og hoppepuder. Altså alt hvad man skal bruge, for at have en god campingtur.

Related Post