Room2sleep Guides Pynt dit hjem med stuk rosetter

Pynt dit hjem med stuk rosetter

Der er mange mennesker, der er så heldige, at de har fine stuk rosetter og andet stuk i deres hjem. Det er dog udelukkende i gamle lejligheder, at man kan se disse smukke ornamenter i loftet og rundt omkring på væggene. Går du rundt med et ønske om at have sådan nogle i dit hjem er det noget du sagtens kan få. Der er nemlig mange stuk rosetter på nettet, som du nemt og hurtigt kan finde. På den måde kan du få folk til at tro, at du bor i en gammel herskabslejlighed, hvor der altid har været stuk rosetter. En af de bedste ting du kan finde ved de rosetter du finder online er, at de er lavet af et meget let materiale. Det betyder, at du sagtens helt selv kan hænge dem op. Du behøver altså ikke at få andre til det for dig.

Med stuk rosetter kan du drømme dig væk

I nogle lejligheder vil du lægge mærke til, at den stuk, der er i loftet er meget simpel. Det kan være, at det blot er en roset med nogle linjer i. Dette kan være rigtig fint, men meget ofte gør det så også, at det ikke er noget man lægger mærke til. Og hvis du alligevel går ud og køber nogle stuk rosetter kan du også godt købe nogle, som folk rent faktisk kommer til at bemærke. Har du for eksempel stuk rosetter i stuen kan du sætte din day bed eller din sofa lige nedenunder. Så kan du ligge og kigge op på rosetten og drømme dig væk. De mange små krummelurer og detaljer du finder i stuk rosetter er nemlig med til at skabe et drømmeunivers, som du kan nyde meget.

 

Se her hvis du vil se et stort udvalg af mange forskellige stuk rosetter. Tidligere var stuk stort set altid lavet af tungt gips, som var blevet påsat i forbindelse med, at hjemmet var blevet lavet for mange år siden. I dag er der sket så meget med teknologi, at man kan lave stuk, der ligner dette gips fuldstændigt. Der er dog den forskel, at der slet ikke er tale om gips. Derimod er der tale om flamingo, som er meget lettere. Det gør, at det er langt nemmere at arbejde med dette materiale samtidig med, at du får æstetikken fra stukken.

Vælg stuk rosetter der passer

Er man helt vild med stuk rosetter og andre former for stuk kan det hurtigt være noget, som tager lidt overhånd i hjemmet. Mange vælger nemlig at købe nogle stuk rosetter, som er meget store, hvilket dog ikke altid er det bedste for et hjem. Har man en meget lille lejlighed vil det for eksempel ikke være det mest ideelle at have stuk rosetter, der er alt for store.

 

Her bør man vælge nogle små rosetter. Også hvis man har en meget simpel indretning kan det virke voldsomt med nogle rosetter, som er for store. Derfor bør man altid overveje hvilket hjem man har og hvilken form for indretning man har inden man køber de givne stuk rosetter.

Related Post