Dukker

Dukker er og bliver noget af det allermest populære legetøj, der findes. I legen med dukker lever både piger og drenge sig ind i de kendte roller som mor og far, som de kender så godt fra deres egen dagligdag. Og med en dukke under armen er det nemt at iscenesætte en god rolleleg, som børnene jo elsker, og som er en helt naturlig og meget vigtig del af barnets udvikling.

Smallstuff dukker

Børn – særligt piger – elsker de hæklede dukker fra Smallstuff. Og det gør de voksne faktisk også. For de er både iøjnefaldende, søde og ægte, selvom de også er meget enkle. De er naturlige på den måde, at de er lavet af et håndgribeligt og naturligt materiale. De er bløde og falder i både de mindstes og de lidt størres smag. Smallstuff har lavet dukkerne i mange varianter, hvor forskellige hårfarver, hudfarve og påklædning danner nogle helt unikke og personlige dukker. Og så findes der jo det lækreste tilbehør til de kære Smallstuff dukker.

Smallstuff dukkeseng og dukkevogn

Smallstuff har en god forståelse for æstetik og design, og det skinner igennem i deres lille dukkeseng, som er en tro kopi af den gode gamle Lille-Per-børneseng, som vi alle sammen elsker. Den lille søde dukkeseng er blevet en must have på de små nordiske børneværelser, hvor den er et stykke aldeles brugbart og smukt udsmykning.

Smallstuff laver også en utrolig flot og kvalitetsfyldt dukkevogn af flet. Den er både gammelsdags og moderne på en gang – klassisk er ordet. Og den fås i de skønneste farver. Dukkevognen passer rigtig godt til de mindste børn, fordi den ikke er så stor. Den er dermed nem at køre rundt med i hjemmet, og samtidig laver den ikke mærker på møbler og gulv.

Til både dukkeseng og dukkevogn laver Smallstuff det yndigste dukkesengetøj, som leveres med en dyne og en pude. Dukken kan tilmed også få en smuk lift at sove i. Alt i alt er Smallstuff et fantastisk dukkeunivers, som virkelig har forstået at bruge de bedste materialer og enkle appellerende designs med smukke og glade farver, som børnene elsker.

MoulinRoty-dukker

En anden kvalitetsbevidst legetøjsproducent, der laver iøjnefaldende og bløde dukker er MoulinRoty. Bl.a. kan man få de sødeste babydukker i det yndigste tøj med runde og udtryksfulde ansigter. Margotte og Manon er begge meget iøjnefaldende. Og disse helt bløde baby-kludedukker kan også bruges af de helt yngste dukkeforældre, da de både er lette og bløde og har en størrelse, der er til at håndtere for de mindste børn. Ofte begynder børn at interessere sig for dukker meget tidligt, og når man kun lige er fyldt 1 år, er det dejligt at have en dukke, der er nem at bære og putte ned i dukkevognen.

Smukke kludedukker til små og store

MoulinRoty laver også nogle kludedukker der er lidt ”ældre”. Disse dukker er dog stadigvæk meget bløde og de er – ligesom babydukkerne – yderst velklædte. Den lidt ældre dukke har langt hår og leveres i en lille bærepose af stof. Endelig laver MoulinRoty nogle søde bamsedukker, som er en form for blanding mellem kludedukke og bamse. Disse bamsedukker er meget bløde, og har også et rigtig personligt udtryk. Bamsedukkerne fra MoulinRoty kan bruges af både piger og drenge, og de er også rigtig gode som puttevenner, netop fordi de både er bløde og samtidig ikke er så store. De er nemme at have med sig på farten, på overnatning og der er plads til dem i barnevognen.

Silvercross – eksklusiv dukkevogn

Hvis man er helt dedikeret til dukkelegen, og man ønsker sig den flotteste dukkevogn på markedet, så er der kun ét kvalificeret bud; nemlig Silvercross dukkevognen. Den er eksklusiv, klassisk, flot og iøjnefaldende. Man skal være klar til at tale med mange mennesker på sin vej, når man går en tur med dukken i den flotte Silvercross dukkevogn, for den er noget ganske særligt og den vækker opsigt.

Silvercross er et gammelt mærke, som har lavet barnevogne i over 130 år. Vognen er klassisk og smuk, og den har gennem tiden bevaret sin smukke stil. Når man ser vognen i dag, skiller den sig virkeligt ud fra de praktiske og enkle barnevogne, der præger gadebilledet i dag, og det samme gør dukkevognen, for den er nemlig en tro kopi af Silvercross barnevognen. Silvercross dukkevognen er eksklusiv – og man kan da godt forstå, hvis den står øverst på ønskesedlen et sted eller to.

Find de lækre dukkelegesager hos LykkeLeg.dk– her sælges der kvalitetslegetøj med stor legeværdi og dukker, du ikke kan stå for.