Room2sleep Guides Få mest ud af dine penge på boligmarkedet

Få mest ud af dine penge på boligmarkedet

Boligmarkedet er særligt i hovedstaden præget af høje boligpriser og små kvadratmeter. Der er ikke umiddelbart noget som tyder på, at denne tendens ændre sig. Dette betyder, at det kan være utrolig svært for børnefamilier at finde de rigtige kvadratmeter til den rigtige pris, som stadig efterlader luft i budgettet til lidt sjov og ballade. Dette betyder også at flere, og flere flytter fra de store byer og enten flytter ud på landet eller blot til nogle mindre byer, hvor boligpriserne er til at betale for en almindelig løn.

 

Hvis man er bosiddende i Århus eller omegn, kunne det eksempelvis være nærliggende at kigge nærmere på Silkeborg og se nærmere på hvilke boliger Danbolig kan tilbyde af ejendomme. De to byer er forbundet med motorvej, og der er cirka 50 kilometer mellem de  byer. Dette kan tilbagelægges på omkring 40 minutter. Dette vil for mange være en realistisk rejsetid, som stadig vil kunne give rum til både familie og venner.

 

Provinsen giver dig et bedre økonomisk råderum

SIlkeborg er en midtjysk by med cirka 45.000 indbyggere. Byen ligger skønt med masser af natur og Gudenåen, derudover er byen også en skøn handelsby. Som med masser af mulighed for både at nyde de små specialforretninger, men også kædebutikkerne. Samtidig er der mange muligheder for både at nyde byen sammen med venner og familie. Samtidig er der også rig mulighed for at få stillet både tørst og sult. Silkeborg og omegn tilbyder både gourmet, med lokalt dyrkede fødevarer, men også et skønt og hurtigt måltid til små penge.

Samtidig er der selvfølgelig rig mulighed for både at blive en del af lokalsamfundet og deltage i arrangementer som både vil passe til børn og voksne. Silkeborg er altså en by, som har rigtig meget at byde på.

 

Det er selvfølgelig vigtigt at gøre op med sig selv, om man eventuelt er villig til at bruge den ekstra tid på længere transporttid. Hvis man er villig til det, så kan der især være noget hente både økonomisk og socialt. Dette kan selvfølgelig give et bedre økonomisk råderum og samtidig give flere kvadratmeter for ens penge. Hvis man ønsker dette, vil der selvfølgelig også være et større økonomisk råderum til at renovere boligen, og få den bolig som man i sidste ende ønsker sig. Det er altså stadig muligt at bibeholde den eftertragtede bystemning, uden at skulle gå på kompromi med boligen.

Related Post