Room2sleep Foldegardines Foldegardiner kan findes i mange varianter

Foldegardiner kan findes i mange varianter

Hvis du ikke ved, hvad denne type gardin er eller af anden grund skulle være i tvivl, så kan du finde gode eksempler på http://gardindekoratoren.dk/nye-gardiner-kobenhavn/foldegardiner/. De fleste kan vel være enige i, at de gerne vil have nogle gardiner hængende foran deres vinduer. Hvis man for eksempel bor på stueetagen i en bygning ud til en meget trafikeret vej, hvor der er mange, som går forbi hver dag, så kan det være generende, hvis alle kan gå forbi og kigge ind. Man kan være i gang med noget privat eller ikke have så meget tøj på og ønsker derfor ikke at kunne ses af andre. Heldigvis kan man vælge at anskaffe sig et gardiner eller flere til ens vinduer.

Processed with VSCO with a9 preset

Man kan få Foldegardiner med motiver

Man kan få mange forskellige typer af gardiner. I gamle dage var det populært med de såkaldte klunkegardiner. Det er denne type, som mange af os vil forbinde med en Disney-film. Det er dyre gardiner og det er de til dels, fordi det kræver meget stof at producere. Der er dog mange andre typer og de kan tilmed findes til billige penge. Man kan finde gardiner i stort set alle slags materialer. Dette kan for eksempel være i plastik, som det ses med blandt andet persienner. Man kan også vælge at købe et gardin, der er lavet i stof og dette er sammen med persienner danskernes yndlings, men det er ikke de eneste.

 

Foldegardiner kan være både flotte og billige

Der er nemlig en mellemting af et traditionelt stofgardin og en persienne. Denne type kaldes kort og godt for et foldegardin. Dette kombinerer det bedste fra to verdener, da man har det flotte fra den traditionelle og på samme tid kan “folde” det sammen. Dette er utrolig praktisk og har derfor også vundet indtog i mange danskeres hjem. Man kan vælge at købe den type gardin med en enkelt simpel farve, men man kan også vælge at få et motiv trykt på. Man kunne for eksempel vælge tern, blomster eller hvad man nu føler for. Det smarte ved denne type gardin er, at udover at være flot at se på, så er det rent faktisk også nemt at trække for og fra. Det virker nemlig på samme måde som en persienne, hvor man blot skal hive i en snor og er dermed klart en af de bedre løsninger.