Room2sleep Tur Hobby on Tour passer til de fleste personbiler

Hobby on Tour passer til de fleste personbiler

Hvis du holder af at campere, har du sikkert siddet og kigget på forskellige typer af campingvogne. Problemet med nogle vogne er, at de simpelthen bliver for lange og tunge til, at en almindelig personbil kan trække dem. Det sker ikke med en Hobby on Tour Campingvogn. Med den kan du og din familie nemt komme af sted på ferie, lige når det passer jer. Det er bare at spænde campingvognen bag på bilen og så tage af sted.

Hobby on Tour er små, kompakte campingvogne, der er så lette, at de kan trækkes af de fleste personbiler. Samtidig er de så godt indrettet, at I sagtens kan få plads til hele familien derinde, udover toilet og køkken selvfølgelig. Det er altså en god mulighed for at få en god campingvogn, hvor I kan nyde mange gode ferier fremover.

Hvis I holder af at tage på campingferier, hvor I flytter meget rundt, er en Hobby on Tour en god løsning for jer. Med den bliver det nemt at være to til tre dage hvert sted og så tage videre til et nyt sted. Det gør det muligt at opleve mange forskellige byer eller mange forskellige lande på en ferie.

Fire indretningsmuligheder i Hobby on Tour

Når du køber en ny Hobby on Tour, har du selv mulighed for at bestemme, hvordan den skal indrettes. Det gør det muligt at få den indretning, der passer optimalt til dig og din familie. Når campingvognen først er indrettet med køkken og møbler, er det svært at lave en anden indretning senere. Så er det bedst at få gjort det rigtigt fra start af.

Du kan vælge at have en dobbeltseng i den ene ende af campingvognen og en sofagruppe i den anden med et køkken imellem.  Sofagruppen kan du slå ud, så den bliver til en dobbeltseng. Det giver plads til, at der kan sove fire personer i campingvognen.

Du kan også vælge, to enkeltsenge i den ene ende af campingvognen, et bad og et toilet og så en sofagruppe i den anden ende af campingvognen. Sofagruppen kan så slås ud til en enkeltmandsseng. Hvis du kun har et enkelt barn, kan det være en god løsning.

Der er også mulighed for at vælge en løsning, hvor der er en dobbeltseng i den ene ende og en enkeltmandsseng i den anden ende. Imellem de to er der køkken, vask og en lille sofagruppe. Sofagruppen kan slås ud til en smal dobbeltseng. Hvis du har tre børn, kan det være en god løsning at vælge, da der er plads til, at der kan sove fem personer. Når børnene bliver større kan de nemt sove uden for.

Den sidste løsning minder om den anden, hvor du har to enkeltsenge i den ene ende og en sofagruppe, der kan omdannes til en enkeltseng i den anden ende. Forskellen er, at sofagruppen er anderledes.

Mulighed for selv at vælge stof til din Hobby on Tour

Når du køber en ny Hobby on Tour, har du selv mulighed for at vælge, hvilket stof der skal på for eksempel hynderne på sofaen og gardinerne for vinduet. Det gør det muligt for dig at sætte dit helt eget præg på din campingvogn.

Hvis du køber en campingvogn brugt, kan det være ærgerligt, hvis de tidligere ejere har valgt noget stof, som du ikke bryder dig om. Gardinerne kan du selvfølgelig nemt skifte, men betrækket på hynderne er lidt sværere.

Udover at du kan vælge lige den grundplan, der passer til din familie, har du altså også mulighed for at sætte dit helt eget præg på campingvognen, når du køber en ny.