Room2sleep sandwich Prøv en lækker sandwich af pastrami

Prøv en lækker sandwich af pastrami

Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal spise til frokost, kan det være en god ide, at du spiser dig en pastramisandwich. Det er en lækker sandwich, hvor der både er fokus på det gode kød og de andre lækre ingredienser. Du kan både have sandwichen med på madpakken, men du kan også nyde den, når du spiser derhjemme. Det er dermed en sandwich, som du kan spise mange forskellige steder. Pastrami er derfor en rigtig god ingrediens, hvis du mangler inspiration.

Pastrami er en spise, der tilskrives Rumænien. Spisen blev dog først særligt populær, da grupper af rumænere begyndte at immigrere til USA og her begyndte at sælge pastramisandwich. Pastrami kan laves af mange forskellige former for kød. Det blev tidligere blandt andet lavet af gåsebryst og lammekød, men bliver i dag normalt mest lavet af oksekød. Det skyldes, at det var det billigste kød, som rumænerne kunne få fat på i USA. Det er derfor, at det er kød, som man nu kender som pastrami.

Pastrami er en god mulighed for dig for at få masser af protein på en lækker og sund måde, da pastrami ofte spises med masser af grøntsager.

Sådan laver du en god pastramisandwich

Mangler du inspiration til, hvordan du kan lave en god pastramisandwich, kommer vi med noget inspiration her. Det er meget nemt at lave en god sandwich, hvis du har de rigtige ingredienser. Det er med til at gøre, at du nemt og hurtigt kan få noget at spise.

Du skal have en god sandwichbolle til at starte med. Det må gerne være en lidt grovere bolle. Det er både sundt og mætter bedre. Det er derfor en god mulighed for dig. På bollen smører du noget sennep, der passer til din smag. Nogle foretrækker en stærk sennep, mens andre foretrækker en mild eller en sød. Det er derfor op til dig, hvilken type sennep du vil bruge. Pastrami er som regel krydret i sig selv, så det er også forskelligt, hvad du synes passer godt til.

På bollen lægger du nogle salatblade og der ovenpå pastramien. Til sidst lægger du syltede agurker ovenpå og så den sidste bolle, hvor du også har smurt sennep på. Det giver en rigtig god sandwich. Du kan også komme dressing af hvidløg og chili på sandwichen. Det er også en lækker og god mulighed, hvis du ikke bryder dig om sennep.