Room2sleep Ferie Billig skiferie i Italien med liftkort til et af Europas største skiområder

Billig skiferie i Italien med liftkort til et af Europas største skiområder

Hvis du gerne vil på en billig skiferie, er det en god ide, at du overvejer Italien. Landet har nemlig et af Europas største skiområder, hvor du får et liftkort, der dækker det hele. Du får derfor mulighed for at prøve en lang række forskellige løjper og bakker. Der er dermed masser af udfordringer at hente, både hvis du er nybegynder, og hvis du er øvet eller rutineret.

Hvis du er af sted i en uge, kan det godt blive kedeligt at stå på de samme bakker. Det problem støder du ikke på, når du tager på billig skiferie i Italien og køber et liftkort til hele det store skiområde i bjergkæden Dolomitterne. Du kan prøve mange forskellige bakker af, hvilket giver dig mulighed for hele tiden at få nye udfordringer. Læs mere her.

2Billig skiferie i Italien med mange overnatningsmuligheder

Lige som skiområdet i Dolomitterne er meget stort, og der er mange løjper at vælge imellem, er der også mange forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem. Du kan dermed finde den, der passer bedst til dig og dem, du skal af sted med. Når der er mange muligheder, bliver det også nemmere at finde en, der passer til jeres budget for en billig skiferie i Italien.

Hvis du skal af sted med din familie, kan det være rart, at I har en hytte for jer selv. Så har I mulighed for selv at lave mad og spise sammen om aftenen. Hvis I er mange af sted, er det ikke sikkert, at I alle sammen kan være i en hytte. Så kan det være en god ide at tage på hotel. Der er både store og små hoteller. Nogle har fokus på fest og afterskiing, andre har fokus på familier og hygge med børn. Der er dermed noget for alle.

Related Post