Room2sleep Ferie At rejse er at leve – Ja, så rejs i Danmark

At rejse er at leve – Ja, så rejs i Danmark

Jeg har tidligere belyst min tur hvor jeg oplevede at finde vilde kaniner. Det er vel de færreste mennesker der ved at der lever vilde kaniner. De fleste tror at det er sådan nogen du går ned i dyrehandleren og køber, men de findes – Og det gør de i massevis på de danske øer. Alligevel er tilflytningen til byerne stadig eksploderende. Jeg arbejder selv ude i Sydhavnen, hvor de bygger på livet løs. Derude koster en lejlighed 15.000 kr. Om måneden alene i husleje.

Tendensen er, at man bor inde i byen og når man tager på ferie, så går man ind på Trivago flybilletter og bestiller en ferie. Derinde sammenligner deres robot hotelpriser i hele verden og på den måde får du de bedste hoteller til den billigste pris.

De har virkeligt taget i verdens befolkning disse multinationale selskaber der vil have folk til at rejse ud. Jeg vil gerne slå et slag for at få folk til at rejse hjemme. Kør ud i den danske natur, for der er efterhånden ved at være rigtig mange fede steder som det er de færreste danskere der har set. Ja jeg ved godt at vejret herhjemme ikke altid er lige solrigt, men hvad skader en smule regn? Hvorfor skal man altid syd på for at hente sol, ligge ved en swimmingpool og æde sig fed i all inclusive på hotellerne? Jeg forstår det ikke. Hvis du er til natur, så tag ud i den danske – For her kan du både møde bævere, ulve, diverse fugle og meget andet. Friluftslivet i Danmark har for alvor fået sin opblomstring, så hvis du kunne tænke dig at sejle i kano på Gudenåen eller andre steder, så er det hverken dyrt eller besværligt.

Hvis det er sol du efterspørger, så kunne du jo tage til enten Bornholm, som er kendt som solskinsøen eller du kunne tage til storebælt hvor der også er væsentligt flere solskinstimer end i resten af landet. Det skyldes at de regnbyger der kommer ind over Jylland ofte når at regne af henover fyn og jylland, så der er ikke meget regn tilbage til sjælland.

Jeg har før prøvet at booke et hotel via Trivago fly app og det var mega nemt. Til sommer skal jeg til London med konen og der har vi ligeledes været ude i god tid og bestille. Vi fik hemmelige priser via deres konkurrent, så vi fik en uges hotel i London til 6.200 kr. Jeg har efterfølgende holdt øje med dem for at se om priserne faldt, så man kunne udnytte deres prisgaranti – Men tværtimod en måned senere kostede hotellet svimlende 10.000 kr. For præcist det samme hotelværelse. Det som Trivago fly og hotel appen kan, det er at sammenligne priserne her og nu på hoteller verden over. Men hvad den ikke kan er, at sammenligne nu og så en måned frem hvordan priserne vil være på det enkelte hotel på en specifik dato i fremtiden.

Related Post