Room2sleep Gardiner Dekorér hjemmet med nye gardiner

Dekorér hjemmet med nye gardiner

I flere og flere danske hjem ser man en trend omkring rullegardiner og persienner, men dette er ofte kun en nødløsning eller valgt grundet at disse som regel er et billigere alternativ til rigtige gardiner af stof. Der er mange måder, hvorpå man kan dekorere sit hjem på, dette kan være i forbindelse med forskellige nipsgenstande, smarte designermøbler eller korrekt placerede billeder og malerier. Dog er der ikke mange mennesker, der tænker over at man også kan bruge gardiner til at dekorere sit hjem med, dette kan bruges til at understøtte ens nuværende stil eller være første led i en stilforandring. Der findes mange forskellige typer af gardiner, som nævnt findes rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, lamelgardiner, persienner og markiser.

Er man i tvivl om, hvad forskellen er på de mange forskellige typer af gardiner og bor man i området omkring København, Gentofte, Lyngby og Hellerup kan man få besøg af en gardinbus, der ikke alene kommer med et lille udvalg af forskellige gardiner og stoftyper, men også medbringer en ekspert på området. Denne gardinekspert kan bruges til at få vejledning gennem, således at man ikke blot får valgt de gardiner, der passer perfekt ind i ens personlige stil, men som også fuldender hjemmet på en ny og farverig måde. Kender man andre i området, eller nære venner og kolleger, der også ønsker at se de mange muligheder for nye gardiner, kan disse naturligvis også få råd og vejledning, dog bliver der som regel taget udgangspunkt i det hus, gardinbussen parkerer foran.

Gardiner kan definere, hvem man er

Der er nogle mennesker, der vurderer alle de små detaljer så snart de kommer på besøg et nyt sted. Her hører også gardinerne med, da disse til dels kan vise, hvordan de mennesker der bor i hjemmet er og især hvilke holdninger der forefindes i hjemmet i forhold til f.eks. rengøring og orden. Har man lamelgardiner eller persienner, er det derfor vigtigt, at disse bliver taget ned jævnligt og rengjort efter anvisningerne, da ens hjem ellers hurtigt kan fremstå rodet og beskidt, da disse former for gardiner er blandt de største støvsamlere. Eftersom gardiner hænger i vinduer, vil støv og snavs kunne ses tydeligere end på f.eks. et mørkt møbel, da solens stråler fanges af de mikroskopiske støvpartikler på gardinerne.

Dog er det ikke nødvendigt, at rengøre sine gardiner en gang om ugen, da dette kan ødelægge stoffets eller materialets kvalitet. Er man i tvivl om, hvordan man bør rengøre sine nye gardiner kan man få hjælp og gode råd i Gentofte, København, Hellerup og Lyngby hos nogle af de bedste specialister på markedet. Det er derfor vigtigt når man køber nye gardiner, at man tænker over rengøringsbyrden i ens hjem, har man en travl hverdag med arbejde, fritidsaktiviteter og børn, kan man sagtens finde smukke og unikke gardiner af stof, der blot skal rystes engang imellem og vaskes ca. hver anden til tredje måned, for at fremstå rene og velholdte, det anbefales at udskifte efter fem til 8 år.

Related Post