Room2sleep oprensning Facade rensning i Randers og omegn

Facade rensning i Randers og omegn

window-washer-1566247_960_720Når facader på huse skal renoveres, starter processen ofte med at facaden renses helt igennem. Dette starte processen, så man har en ren overflade man så kan renovere og reparere på. I Randers og omegn findes der forskellige firmaer, som udfører denne opgave. Hvis du har et hus af ældre dato, kan det være godt at få nogle professionelle til at tage sig af opgaven. På den måde sikre du, at arbejdet bliver udført helt korrekt. Du kan klikke ind på helstedrengoering.dk/facade-rensning for at læse mere om facaderenovering og rensning af facader.

Højtryksspuling af facaden

Firmaer som udfører opgaver inden for facaderensning, gør det på nogle forskellige måder. Metoden til afrensningen afhænger af muren. En af de mest almindelige metoder er højtryksspuling. Her anvender man simpelthen en højtryksspuler til at rense muren. Selve rensningen foregår ved at koldt vandt bliver sprøjtet på muren med et tryk på op til hele 300 bar. Det høje tryk gør at skidt bliver rensen af muren. Det er vigtigt at have kendskab til metoden, da det høje tryk kan ødelægge facaden. Det er vigtigt at der er den rigtige afstand til muren. Metoden kan fjerne mange forskellige typer af snavs på muren. Herunder forskellige begroninger, algevækst, kalk og løstsiddende maling. Rensemetoden er skånsom, hvis det bliver gjort på den rigtige måde.

Kemisk afrensning af facaden

En anden og knap så skånsom metode er kemisk afrensning. Som navnet antyder, bruger man forskellige kemikalier til at rense muren med. Denne metode bruges mest til at fjerne maling fra facaden. Man bruger derfor forskellige kemikalier, som kan fjerne maling effektivt. Hvilken malingsfjerner der skal anvendes i det enkelte tilfælde vil afhænge af hvilken type maling, der er brugt på facaden. Hvis man ikke er helt sikker på, hvilken maling der er brugt, kan man altid prøve sig frem på et lille område, indtil man finder det rigtige produkt. Det kan dog være en fordel altid at teste produktet på et lille område og så selvom man ved hvilken type maling, der er brugt. På den måde risikerer man ikke at beskadige facaden.