Room2sleep Dating Kærligheden kommer ikke bare til den, der venter og ser tiden an

Kærligheden kommer ikke bare til den, der venter og ser tiden an

Det kan være svært at komme i gang med at lede efter ægte kærlighed

For nogle mennesker er det svært at komme ud af sin ’comfort zone’ og efterlade singlelivet og ensomheden bag sig, hvis det er alt de kender til. Andre mennesker har haft den ene dårlige erfaring efter den anden i jagten på den store og ægte kærlighed, hvilket har gjort dem skræmte for igen at blive såret, hvis de kaster sig ud på markedet som aktive søgende efter den eftertragtede ’one and only’. Dog er der kærlighed til alle – man skal blot vide, hvor man skal lede.

Én ting er dog helt sikkert – kærlighed er ikke bare noget, der dumper ned i skødet på en, hvis man blot sidder under tæppet i sin sofa dag ind og dag ud og ser tv-serier og trøstespiser, derfor må man selv ud og gøre både en indsats og en forskel, så man bliver spottet af kærlighedens budbringer. Langt de fleste par, der har fundet hinanden gennem dating er dog enige om, at Amor ikke havde noget med sagen at gøre, men derimod at det efter mange timers kommunikation var kærlighed ved første blik, der for alvor gjorde udslaget om kærlighed.

Alle mennesker fortjener kærlighed i deres liv

Uanset hvem man er, hvordan man ser ud eller hvilket liv man fører – så fortjener alle mennesker at have kærlighed i deres liv. Her er der ikke kun tale om den ubetingede kærlighed man får fra sine børn og sine husdyr, men også den kærlighed man får fra en kæreste, som elsker en præcis for dén man er og som ikke ønsker at lave om på en. Det kan dog være lidt svært for langt de fleste at finde denne store kærlighed, derfor må man gøre op med sig selv, hvad man selv kan gøre for at hjælpe kærligheden lidt på vej. Det kan være ting små ting i hverdagen som at skifte frisure, gå mere op i makeup eller at sætte ens hår, eller det kan være lidt mere krævende ting såsom at oprette en dating profil og selv tage kontakt til andre det kunne f.eks. være igennem en dating side som du kan finde på datingpilot.dk.

Hvordan ved man om man har fundet sit livs kærlighed?

Når man endelig har fundet en kæreste som man har det dejligt med og som man savner på de tidspunkter, man ikke er sammen, kan der dog dukke nogle spørgsmål op i ens sind, hvilket ofte omhandler, om man har fundet den rette – er dette mit livs kærlighed? Det kan være et svært spørgsmål at besvare, og der findes ikke noget universelt svar på dette, man må selv mærke efter om dén person man deler kærligheden med, også er ens kærlighed værd for evigt. Der er dog nogle ting man kan holde øje med i hverdagen, der kan hjælpe svaret på vej, dette kan være elementer som lykke – hvis man føler sig lykkelig med sin partner uden at man føler man skal lave sig om samtidig med at man er 100 procent sig selv, så er der  kærlighed i luften.

Related Post