Room2sleep Dating Møn er det perfekte sted til en kæresteweekend

Møn er det perfekte sted til en kæresteweekend

Har du og din partner brug for at komme lidt væk fra hverdagen og bare have tid til at nyde hinanden, kan det være en god ide for jer at tage på kæresteweekend sammen. Der kommer I væk fra vaskemaskinen, støvsugeren og alle de andre pligter, der er, og kan bare hinandens selskab i ro og fred. Det er utroligt, hvad bare et par dage alene sammen kan gøre for et parforhold.

Leder I efter et sted, hvor I kan bo på et lækkert hotel, spise god mad og komme ud at nyde naturen, er Møn et rigtig godt bud for jer. Der har I Møns Klint lige om hjørnet og kan finde masser af steder at gå ture hånd i hånd. Et godt bud på et hotel for jer i Stege på Møn er Hotel Præstekilde. Det er et lækkert og smagfuldt sted, hvor I virkelig kan blive forkælet. Læs mere om hotellet på http://praestekilde.dk/.

På hotellet har de flere forskellige former for værelser. I kan vælge mellem at bo på et luksusdobbeltværelse, et standardværelse eller et panoramaværelse. På panoramaværelse får I udsigt over golfbanen og har direkte adgang til en terrasse.

Mange gode oplevelser, der vil bringe jer tættere sammen

På Hotel Præstekilde har de også en lækker restaurant, hvor I kan få noget at spise. Der er gode muligheder for, at I kan sammensætte jeres egen treretters menu fra menukortet. Stege byder også på flere andre hyggelige restauranter, så I har noget at vælge imellem. Det er god mulighed for jer.

Udover at I kan opleve Møns Klint, kan I på Møn for eksempel også komme ud at vandre. På Møn har de oprettet deres egen pilgrimsrute, som de kalder Camønoen. Det er en rute, der går hele vejen rundt om øen. I kan gå den på et par dage med for eksempel Hotel Præstekilde som base. I kan også vælge bare at gå en eller to etaper. Det at vandre kan være en god aktivitet at gøre sammen som par. Det kan være med til at bringe en tættere sammen.

Related Post