Room2sleep Bolig og forretning,Flyt til udlandet,Flytning,Flyttefirma Flyt til udlandet – og flyt dit eget indbo med

Flyt til udlandet – og flyt dit eget indbo med

Jeg siger det til alle: “Flyt til udlandet, mens du kan.”

Jeg flyttede selv til udlandet, da jeg var yngre og det bør I også prøve. Men jeg skynder mig at tilføje, at der er mange forudsætninger, der skal opfyldes, før man kan kalde det en succes.

Når så beslutningen om et flyt til udlandet er taget – og man mentalt er klar til at foretage springet – er det vigtigste at finde en partner man kan flytte til udlandet med. Og dermed mener jeg ikke, at man skal være sin kæreste eller mand/kone utro.

Flyt til udlandet med de professionelle

Med en partner mener jeg et professionelt flyttefirma. Brug et rigtigt flyttefirma, når beslutningen om at flytte til udlandet skal eksekveres – De har lang erfaring med alle former for internationale flytninger. De pakker, sikrer og levere alle dine ejendele, men de hjælper også en service, der er næsten lige så vigtig ved et stort projekt nemlig planlægning, flyttevejledning og gode råd – målet er at gøre dit flytteforløb så gnidningsfrit som muligt.

Flyt til udlandet

Flyt til udlandet før udlandet flytter til dig, er der nogen der mener.

Find et alsidigt og fleksibelt flyttefirma

Fordelen ved at anvende et professionelt og alsidigt flyttefirma ved en flytning til udlandet er den totalløsning, de leverer – du har kun én leverandør – dermed kræver din flytning så lidt tid og kræfter som muligt. Du har mulighed for at få tilknyttet en konsulent og dermed fuld kontrol med forløbet.

Spørg gerne, om det pågældende flyttefirma er medlem af en international brancheorganisation for flyttevirksomheder – de gode relationer til pålidelige samarbejdspartnere verden over gør arbejdet med din flytning nemmere.

Et flyttefirma med eget lagerhotel?

De fleste vil helst bo i et hjem, hvor tingene er ens egne. Men hvis man ikke ønsker – eller ikke kan medtage alle ens ejendele skal med til udlandet, vil det være en fordel at flyttefirmaet har et lagerhotel, man kan anvende til formålet.

/Morten Ingolf Raahauge

Related Post