Room2sleep Bolig og forretning,Portautomatik,Sikkerhedsservice Portautomatik er for de dovne – og for dem i Lyngby

Portautomatik er for de dovne – og for dem i Lyngby

Jeg ved godt, at overskriften måske provokerede nogen – om ikke andet så til at læse mit indlæg. Og det er godt, hvis der er nogen der gider læse det – for så føler jeg mig da en smule værdsat.

Dagens samfund nødvendig gør desværre portautomatik, ikke bare i steder som København og Lyngby, det er formodentlig en tendens man ser over hele landet. Heldigvis har vi endnu ikke haft behov for såkaldte “gated communities” som er et fænomen, der er meget udbredt i udlandet; en lille gruppe huse omgivet af en mur (som kan minde om en borgmur) og med en “security guard” ved indgangen, som spørger alle, hvad deres ærinde er på stedet. Det er vist godt det samme.

Portautomatik (Lyngby, København)

Portautomatik kan få din ejendom til at ligne en moderne fæstning.

Porte med portautomatik ses primært foran visse industriejendomme – overalt i landet. Et af firmaerne, der tilbyder installation af portautomatik, skriver om det på deres hjemmeside:

Vi tilbyder levering, montering og service af portautomatik (kaldes også for automatiske døråbnere) til virksomheder, hospitaler og offentlige institutioner herunder plejehjem og ældreboliger.”

Moderne portautomatik indeholder alsidig elektronik

Moderne portautomatik bør være TÜV-godkendt og bør kunne anvendes til alle hængslede døre, uanset om de åbner indvendigt eller udvendigt døre, branddøre med mere. Brug portautomatik der er “minimalistisk” designet , så døråbnerne kan indbygges i deres omgivelser.

Moderne portautomatik muliggør også features såsom features som adgangskontrol eller porttelefon, automatisk tilslutning til brandanlæg, justerbar åbne- og lukkehastighed samt montering af sensorer, der kan registrere personer i dørfeltet og derved forhindre utilsigtet lukning.

Portautomatik en fordel på større virksomheder

Portautomatik kan med fordel anvendes i virksomheder med mange mennesker – og fordi det er støjsvag mekanik, belaster brugen af de automatiske døre ikke det psykiske arbejdsmiljø.

Udover at en port skal være driftsikker og fleksibel, hævdes det, at den skal have portautomatik, der er testet til mindst to millioner åbninger og lukninger. Jeg ved ikke, HVEM der orker at teste så meget – jeg tror ikke engang, IKEA ville – men det skal man ikke anfægte, vel?

Safety comes first!

Med venlig hilsen
P.V. Gate-Krøll

Related Post